Igre zasedajo zelo pomembno mesto v življenju mnogih ljudi. Igre lahko uporabljajo za lajšanje stresa, sprostitev, iskanje novih prijateljev s podobnimi zanimanji in celo za učenje uporabnih veščin. Zato trg ponuja veliko število različnih iger, saj kjer je povpraševanje, je vedno tudi ponudba.

Najpogostejše vrste iger so namizne igre in mobilne igre. Vendar se vsi ne zavedajo razlike med tovrstnimi igrami. Samo zato, ker samozavestno igrate na računalniku, še ni zagotovila, da boste imeli enako pozitivno izkušnjo na svoji mobilni napravi.

Če imate to težavo ali želite izboljšati svojo izkušnjo igranja iger na pametnem telefonu, smo pripravili 8 nasvetov, ki vam bodo pomagali igrati igre za več zabave.

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko boljše pazite na stvari, na katere je treba biti pozoren pri izbiri določene igre v igralnici Bizzo Casino login.

1. Izberite primeren pametni telefon

Če razmišljate o nakupu pametnega telefona, razmislite o pametnem telefonu z dobrim procesorjem. Ta bo zagotovil, da bo vaša igralna izkušnja potekala gladko. Upoštevati je vredno tudi naslednje točke:

  • velika kapaciteta baterije (zmogljiva baterija vam omogoča veliko daljše igranje brez potrebe po dodatnem polnjenju)
  • velik pomnilnik (to vam omogoča prenos tudi zelo velikih iger)
  • pomnilnik z naključnim dostopom ali RAM – pomnilnik z naključnim dostopom (več RAM-a, boljše je delovanje “težkih” aplikacij)
  • zmogljiv hladilni sistem (preprečuje pregrevanje telefona med igranjem).

2. Izberite igro, ki jo želite prenesti

Preden prenesete veliko število iger, ki lahko upočasnijo vaš pametni telefon, natančno preučite, katere igre so vam všeč. Bodite pozorni na žanr igre, morda imate raje skupinske igre ali pa vam je pomembna zgodba. Oglejte si najboljše ocene iger, da vidite, katera igra vas bo navdušila s svojimi funkcijami.

Lahko se vprašate, ali lahko vi sami ocenite kakovost igre ali morate za to prebrati še kakšne druge ocene? Igro lahko preučite sami na podlagi funkcij in mnenj uporabnikov, vendar je veliko lažje uporabiti spletno stran, kjer je vse že opisano in preverjeno.

3. Prilagodite nastavitve in kontrole igre glede na svoje želje

Vsaka igra je edinstvena in na nekatere načine morda ni popolnoma intuitivna. Spreminjanje nastavitev in kontrolnikov vam bo pomagalo prilagoditi igro po vaših željah za udobnejše igranje.

4. Uporabite brezžične slušalke za odpravljanje hrupa

Slušalke za odpravljanje hrupa vam omogočajo, da se popolnoma potopite v igro. Ne bodo vas zmotili nenavadni zvoki in se lahko popolnoma osredotočite na dokončanje stopnje. Odsotnost žic v slušalkah vam omogoča, da premaknete telefon na udobno razdaljo in ne občutite nelagodja zaradi pomanjkanja mobilnosti.

5. Zagotovite dostop do zanesljive in hitre internetne povezave

Nizka internetna hitrost lahko resno vpliva na kakovost igre, zato poskrbite za zanesljivo in predvsem hitro povezavo.

6. Izklopite opravila v ozadju

Več ko imate odprtih aktivnih aplikacij, počasnejša bo vaša mobilna naprava, tudi če ima visoko zmogljivost. Zato poskusite onemogočiti aplikacije v ozadju.

7. Uporabite krmilnike

Uporaba krmilnikov je funkcija, ki je močno izboljšala igralno izkušnjo na telefonih. Ne zanemarite jih!

8. Igrajte na velikem zaslonu

Če imate možnost, priporočamo uporabo funkcije velikega zaslona. Tako lahko igrate tudi z veliko skupino ljudi. Za to funkcionalnost mora vaš TV podpirati Airplay ali podobno tehnologijo.

Sponzorirana objava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekDarja Gajšek je z možem storila to! Pet let kasneje pa je o tem napisala podrobnosti
Naslednji članekSte pred leti spremljali “Grdo račko”? Potem vas bo ta novica razveselila!