Nadaljevanje telenovele Grda račka se že snema.

Od premiere izjemno priljubljene kolumbijske telenovele Yo soy Betty, la fea, ki smo jo na slovenskih zaslonih lahko pred leti spremljali pod naslovom Grda račka, je minilo že kar nekaj let.

Naslednje leto, ko bo od premiere minilo že okroglih 25 let, bo napočil čas, da vidimo, kako so si njeni ustvarjalci zamislili njeno nadaljevanje. Tega trenutno že snemajo, ampak premierno bo na voljo šele naslednje leto preko platforme Amazon Prime Video.

V ospredju telenovele, ki je nastala leta 1999, sta bila Betty in Armando. Betty je bila tista glavna junakinja, ki ni ravno veljala za pravo lepotico, ampak ravno nasprotno. Vseeno se je še pred koncem telenovele prelevila iz grdega račka v prečudovitega laboda.

Dve leti po koncu snemanja so posneli krajše nadaljevanje pod naslovom Ecomoda, ki ni doseglo kakšnega večjega uspeha.

Vir: Instagram

Kljub temu, da nadaljevanje ni doseglo velikega uspeha, je Fernando Gaitan, ki je poskrbel za zgodbo, napisal novo nadaljevanje. V tem naj bi bila Betty in Armando že nekaj let poročena, imela naj bi že tudi odraslo hčerko.

Fernando je o tem že govoril pred svojo smrtjo. Ko je leta 2019 za vedno zaspal, smo vsi mislili, da iz tega ne bo nič. Kljub temu so se njegovi potomci odločili, da nadaljujejo z njegovim delom. Nadaljevanje, ki bo zaživelo naslednje leto, bo posvečeno njemu v spomin.

Vir: Instagram

Kako zelo uspešna je bila sploh telenovela?

Velik uspeh je dosegla tako na kolumbijskih zaslonih kot tudi drugje po svetu.

Zapisana je tudi v Guinnessovo knjigo rekordov, in sicer kot telenovela, ki se je predvajala v največ državah po celem svetu.

Ima tudi več kot trideset priredb po celem svetu, med drugim tudi na Hrvaškem, ZDA, Nemčiji, Indiji, Turčiji, Rusiji, Grčiji, Kitajskem, Japonskem, … Poleg tega je bilo po njenem uspehu posnetih tudi nekaj telenovel, kjer v ospredju ni bila lepotica.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članek8 nasvetov za igranje na mobilniku
Naslednji članekChalle Salle: Bodoča žena mu je razbila avto! Kaj se je zgodilo?