"V neposredni bližini Nove Gorice, na obrobju Šempetra, se na vzpetini nahaja restavracija Mark.Razvajali Vas bomo z dodelanimi ribjimi in mesnimi specialitetami, ter vse skupaj zaokrožili z kapljico vrhunskega vina! Dovolite se očarati z prečudovitim razgledom ter poudarkom na domačnosti in intimi!", se glasi opis njegove restavracije.
Zmagovalec prve sezone, Andrej Murko je pri svoji gostilni ubral popolnoma drugačno pot in odprl pristno kmečko gostilno, v kateri ponuja slovenske jedi, Tomaž pa se je odločil za modernejši način, ki pa še vedno ponuja dostopne cene.
"Hrana je skala na kateri gradim…," se glasi njegov moto, čeprav mu na promocijskem plakatu manjka vejica. Hkrati pa potencialne goste poziva, da naj okusijo več, večer preživijo drugače in si privoščijo nepozabno enogastronomsko izkušnjo. Minuli vikend so za obiskovalce na primer pripravili degustacijski meni, tako, da bodo v njegovi restavraciji vedno ponujali kaj posebnega.
Okolico restavracije pa je Tomažu uredil kar njegov tast, ki je poskrbel za urejeno zeleno okolje.
Zadnje novičke
- Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija): konec je!
- Maja Keuc je bila izdana iz strani svojega partnerja
- Tina Maze je za rojstni dan pokazala svojo hčerko
- Britney Spears: Posredovati je morala nujna pomoč
- Marjetki Vovk in Raayu je v manj kot tednu dni uspelo tole
- Indira Ekić se bo kmalu poročila, čeprav še nima vsega dorečenega
- V MasterChef kuhinji niso samo kuhali, ampak so se tudi zabavali
- Je s tem Rok Piletič priznal, da bo nehal peti?