Če si želite kuhati kot naša estradnica, vam Alenka podaja hiter okusen recept …
"2 jajci, 3 dcl pinjenca (jaz sem dala navadno mleko pa je tudi dobro), 0,8 dcl olivnega olja, 30 dkg moke, 2 žlički pecilnega praška, sol, poper. V testo vmešate zelene olive (Rudolph pusti cele, brez koščic seveda), samo ena 2 narezana inčuna in nekaj na drobno narezanih vloženih suhih paradižnikov. Povrh potresete pinjole (jaz sem jih na žalost pozabila kupit, naslednjič definitvno ne pozabim, ker morajo bit), pa v pečico na 180 st., za ene pol urce. Aja, model je tisti za torte. Omaka: majoneza, mehki sir za mazanje, pesto. Količine? Malo po občutku in okusu."
Pa dober tek!
Zadnje novičke
- Mojmir Šiftar (MasterChef Slovenija): konec je!
- Maja Keuc je bila izdana iz strani svojega partnerja
- Tina Maze je za rojstni dan pokazala svojo hčerko
- Britney Spears: Posredovati je morala nujna pomoč
- Marjetki Vovk in Raayu je v manj kot tednu dni uspelo tole
- Indira Ekić se bo kmalu poročila, čeprav še nima vsega dorečenega
- V MasterChef kuhinji niso samo kuhali, ampak so se tudi zabavali
- Je s tem Rok Piletič priznal, da bo nehal peti?