Za pesem sta skupaj s produkcijo Fame & Flame Pictures posnela tudi videospot. Gre za estetsko dovršen videospot, glavno vlogo v videospotu pa ima maskota Teddy.

Gre za plesočega medveda, ki se nekega dne odpravi iz svojega bivališča na potepanje skozi gozd. Ker pa je gozd poln presenečenj, se Tedy znajde sredi zabave v gozdu.

Videospot je delo priznane videoprodukcije Fame & Flame Pictures, za režijo je poskrbel Robert Hedzet, direktor fotografije je bil Črt Erjavec, za svetlobne efekte sta poskrbela Jože Rupar in Marjan Rupar, plesno koreografijo pa je naredil Jernej Šerjak.

V videospotu lahko zasledimo tudi priznano slovensko plesno skupino iz JayDance Studia, ki je odlično popestrila samo dogajanje v videospotu s plesnim vložkom.

"Snemanje videospota nama je bila prvovrstna izkušnja in upam da jo lahko kmalu ponoviva. Z videospotom sva izredno zadovoljna, saj prikazuje točno to, kaj naj bi predstavljala sama pesem. V življenju se je treba predvsem zabavati," sta nam za konec povedala Johan in Muly ter dodala, da že pripravljata novo pesem, ki bo luč ugledala prav kmalu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE! Selena: Nimate pojma!
Naslednji članekEd Sheeran v živo iz Londona