Svojo restavracijo je raje poimenoval bistro, ker v njej ne bo ponujal visoke kulinarike, saj je za 24ur.com izdal, da se je z njo malce umiril in mu je na kožo veliko bolj pisan sproščen, rock'n'roll odnos.
Njegov glavni cilj je, da bodo gostje seveda zadovoljni, se bodo dobro počutili, dobro jedli, pri sestavljanju menija pa bo Bine nepredvidljiv, in ga je zmožen menjati tudi vsak dan, ali pa le enkrat na mesec. Hrano želi ponujati čim bolj svežo, naravno in ekološko, poudarek pa bo na zajtrku.
Ime Monstera je dal po rastlini monstera deliciosa, saj ga ta sobna roža spominja na otroštvo, goji pa jo že od malega. In še zanimivost: v bistroju ni mogoče dobiti sladkih gaziranih pijač ampak številne naravne sokove kot je na primer tudi bezgov.
"Zdaj gre zares, po šestih mesecih priprav smo vsi na trnih, pozitivni adrenalin v žilah, hrana je top, vrata so odprta – lepo vabljeni!," je zapisal pred dobro uro.
Zadnje novičke
- Eva Irgl tole naravnost obožuje, verjetno je zaradi tega tako kreativnega uma
- To je več kot 30 let stara fotografija Helene Blagne, bi jo prepoznali?
- Hči Rebeke Dremelj je že sedaj zelo talentirana, tole ji je uspelo
- Nina Ivanič Rep uživa na tej prelepi lokaciji
- Rok Piletič (BQL) se je vrnil domov