Stratford je bil v Kanadi vedno dobro poznan po njihovem Shakespearovem gledališkem festivalu, ki se odvija vsako poletje, a danes je vse bolj poznano po tem, da je to rojstno mesto Justina Bieberja, ki ima na Twitterju že 12 milijonov sledilcev.

Odkar je priljubljeni pevec, ki je nekoga spravil v zapor, tako slaven, prirejajo Belieberji iz Kanade, Združenih držav in iz celega sveta posebne izlete v Stratford, da bi videli in se fotografirali tam, kjer je odraščal njihov idol, v Avon Theatru, zraven šole, ki jo je obiskoval in številne druge prostore, v katerih se je rad zadrževal skupaj s prijateljema Ryanom in Chazom ter tudi kraj, kamor je odšel na svoj prvi zmenek (King Buffet)!

Vsi vedo, da je zaljubljeni zvezdnik iz tega mesta in on je eden izmed najbolj priljubljenih pop zvezdnikov. Čeprav je sedaj mednarodna glasbena senzacija, pa se še vedno vrača obiskovat njegove dobre prijatelje. V mestu, v katerem je odraščal, je bilo veliko kotičkov, v katerih se je zadrževal ter družil s prijatelji in imajo zanj poseben pomen – vse od Avon Theatra, kjer je začel peti in je zaslužil dovolj denarja, da je odpeljal svojo mamo v Disneyworld, pa vse do tja, kjer je imel svoj prvi zmenek.

Oblikovan pa je bil tudi poseben načrt za boljšo orientacijo na izletu v njegovem mestu – na njem je označena šola, slaščičarna, kamor se je odpravil po nogometu na sladoled in deskarski park, kjer se je naučil gibe za njegove videospote.

Razvoj turizma na račun njegove slave je bil že dalj časa načrtovan, a je turistična zveza v Stratfordu šele sedaj izdala te posebne načrte za izlete.

Bi si tudi ti želel/-a na ta izlet? Pokaži naj to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazkošno! Leonardo DiCaprio kupil novi zeleni superavto
Naslednji članekBrad Pitt: S seksi in mlado asistentko sta neločljiva!