Letošnjo pomlad je slovenska komercialna televizija postregla z resničnostnim šovom Ljubezen po domače, ki se je ta petek zaključil. V šovu je sodelovalo 5 postavnih moških s kmetij, ki so iskali svojo sorodno dušo.

Iskali so svojo sorodno dušo (vir: VOYO.si)

Miro, Tomaž, Matej, Jani in Drago so na svoje kmetije povabili vsak po 3 ženske, ki so jim napisale pismo in jih na prvem zmenku očarale. Dekleta so morale na kmetijah pokazati svoje delovne navade ter prepričati svojega moškega, a na koncu je vsak lahko izbral le eno, s katero je odšel na romantično potovanje.

Tako je Jani po dramatičnem preobratu izbral Lauro, Drago je izbral postavno Eleno, Matej se je odločil za Uršo, Miran je izbral svetlolaso Marino, Tomaževa izbranka pa je bila Ema.

Matej in Urša sta uživala v Budimpešti. (vir: VOYO.si)

Se je razvila ljubezen?

V zadnji oddaji smo lahko videli, da je večina parov spletla trdno prijateljsko vez. Elena je sama priznala, da potrebuje več časa kot samo nekaj dni, da se lahko naveže. Tomaž se je odločil, da bo v zadnjo oddajo povabil kar vse tri svoje prvotne izbranke, ki jih je povabil na kmetijo, saj ljubezni tokrat ni našel, začel pa je zopet verjeti, da lahko obstaja. Matej in Urša ter Jani in Laura pa so priznali, da so postali zelo dobri prijatelji.

Presenetila sta Miran in Marina, ki sta že takoj na začetku oddaje vrgla oči drug na drugega. Na romantičnem potovanju v Veroni sta si večkrat pred kamerami izpovedala ljubezen, dejala pa sta, da čutita fatalno privlačnost.

Zmagala je ljubezen. (vir: POP TV)

Za piko na i zaključku prve sezone oddaje Ljubezen po domače, je Miran v zadnji oddaji, Marino zaprosil za roko. Tekle so solze, pokazala so se čustva in začeli smo verjeti v pravljice. Glede na to, da je snemanje oddaje potekalo lansko leto in da sta Miran in Marina še vedno par, smo prepričani, da sta resnično zaljubljena in jima želimo vso srečo.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTom Cruise v trilerju po resničnih dogodkih
Naslednji članekSlovenska smučarka Ilka Štuhec z Valentinom Rossijem