Sam’s Fever bodo nastopili v dvorcu Štatenberg, kjer bo med baročnimi zidovi zazvenela vse najlepša glasba Elvisa Presleya na značilni Sam’s Fever način. Koncert bo potekal v elegantnem grajskem parku, v čudovitem vzdušju negovanega zelenja in starodavnega dravoreda, kjer bo blišč rock’n’rolla dobil prav poseben pridih.

Pred kratkim so se vrnili iz Nemčije, kjer so navdušili na European Elvis Festivalu in z orkestrom spremljali glavno gostjo Darlene Love. Leta 2015 pa so si na tem festivalu že prislužili naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Z izjemno Darlene Love so sodelovali tudi pri pesmi If I can dream, ki bo luč sveta ugledala na novem albumu Fever, ki je že v pripravi.

Sam's Fever
Foto: Andrej Tarfila

Na novi album bodo uvrstili 11 novih pesmi – Elvisovih hitov v Sam’s Fever preobleki. Ponovno pa so sodelovali tudi z Jamesom Burtonom, ki je odigral kitaro pri pesmi Mystery train. Legendarni kitarist James Burton je bil od leta 1969, pa vse do Elvisove smrti v 1977 vodja njegove spremljevalne zasedbe TCB Band.

Prisluhnili bomo Sam’s Fever interpretacijam najznamenitejših Elvisovih uspešnic kot so: Always on My Mind, Suspicious Minds, Viva Las Vegas, Are You Lonesome Tonight, It’s Now or Never, Blue Suede Shoes, I Can’t Stop Loving You in mnogim drugim ter se vrnili v 50. in 60. leta prejšnjega stoletja.

Sam’s Fever bodo na dvorcu Štatenberg v čast kralju rock’n’rolla nastopili s 40-članskim orkestrom – 14. september!

Sam's Fever


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnani voditelj objavil čustven zapis, ob katerem se vam bodo orosile oči
Naslednji članekHailey Baldwin je prvič po zaroki spregovorila za medije