Včerajšnja predzadnja oddaja MasterChef Slovenija je bila napeta do zadnje minute. Vrstilo se je presenečenje za presenečenjem, sodniki so bili očarani, razočarani in na koncu so se vendarle odločili, kdo je tisti, ki bo v današnji finalni oddaji družbo delal prvi finalistki Sanji.

Prvi šok, ki so ga tekmovalci doživeli, je gotovo bila vrnitev že izpadlih tekmovalcev v kuhinjo. Tomaž, Klemen in Maj so se vrnili, da bi pomagali tekmovalcem do finala. Anžetu je bila sreča naklonjena in mu je na pomoč priskočil Maj, ki je do svoje izločitve, veljal za absolutnega zmagovalca te sezone. Špeli je pomagal Tomaž, Bojanu pa je asistiral Klemen.

Tekmovalci so morali pripraviti celotno pojedino za goste, ki so jih sodniki pripeljali v njihove “navidezne” restavracije. S svojimi jedmi je najbolj presenetil Bojan, predvsem pri sladici, saj je uporabil tehnike, ki jih niti sodniki niso pričakovali. A najboljši meni je na koncu vseeno sestavil najmlajši tekmovalec letošnjega leta Anže. Ta se bo danes v finalu pomeril z gospodinjo Sanjo.

Ustvarjalci šova obljubljajo, da bo finale najboljše, najbolj napeto in vredno ogleda. Že nestrpno čakamo na izid.

PREBERITE TUDI: MasterChef Slovenija: Bo on zmagovalec?


Zadnje novičke

Prejšnji članekNa obletnico Brendijeve smrti objavil čustven zapis in ganljivo fotografijo
Naslednji članekLjubezen po domače: S to fotografijo utišala zlobne jezike