Revija Story poroča, da se s težavami srečujeta že vse od lanskega poletja, ko so se razvile govorice, da bi naj imel Tilen razmerje z vzgojiteljico v vrtcu, ki ga obiskuje njun četrti otrok. Po tem, ko je govorice zanikal, pa se je še samo stopnjevalo. Sašini blogi na internetu so ga pripravili do tega, da je vse priznal ter se pokesal svojih skokov čez plot.

S Sašo sta obiskala tudi terapevta, ki pa je bil pater ter odločno negativno nastrojen proti Tilnu, kar ni izboljšalo njunega partnerskega življenja. Tilen je začel sumiti celo, da je pater na skrivaj zaljubljen v njegovo soprogo. Ta ga je od takrat naprej večkrat obtožila groženj, za kar je dobila opozorilo policije, da ji bodo kazensko sodili za hlinjenje groženj.

Toda nekega dne naj bi počilo in Tilen bi naj Sašo udaril. obstaja poročilo, da je med moškim in žensko prišlo do fizičnega obračuna in da je ženska pristala na urgenci, govorice, ki so se razširile, pa pravijo, da naj bi Saša od Tilna zahtevala svoj mobitel, po katerem je brskal, on pa jo je hotel na silo poljubiti, zato ga je ugriznila, v odgovor pa je dobila poštene udarce s Tilnove strani.

Saša in Tilen teh govoric za enkrat nočeta komentirati, Saša je samo povedala, da s Tilnom še vedno živita pod isto streho, in upa, da bo postopek ločitve hitro končan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Rihanna nastavila seksi ritko
Naslednji članekAshley Greene: Nov obraz kozmetične linije