Še malo in spremljali bomo lahko najbolj fit slovenske družine, ki se bodo pomerile v oddaji Fittest Family.

Vsako družino bodo med premagovanjem športnih izzivov, ki bodo iz oddaje v oddaje težji, motivirali in jo trenirali izkušeni športniki: akrobatski dvojec F&B, ki ga sestavljata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, smučarka Nika Fleiss, nekdanji rokometaš Vlado Šola, ki je s hrvaško reprezentanco v Atenah osvojil zlato olimpijsko medaljo, in eden najbolj priljubljenih hrvaških fitnes trenerjev Norbert Žmegač Kunić.

“Že samo stati poleg trenerjev kot sta Nika Fleiss in Vlado Šola, dveh vrhunskih športnikov in olimpijcev, nama je vlivalo spoštovanje. Kljub temu, da na poligonih stojimo kot tekmeci, rivali, imamo pozitiven odnos, poln humorja. Pomagamo si med seboj, si čestitamo za zmage in žalujemo ob slabih trenutkih. Lepo povezana družba športnega duha,” sta o sodelovanju z drugimi trenerji povedala Filip in Blaž, ki sta prevzela trening slovenskih družin.

Zelo pozitivno presenečena nad sodelujočimi

“Ko sva družine vzela pod svoje okrilje in jih bolje spoznala, so naju pozitivno presenetile s svojo sposobnostjo povezovanja, delovanja pod pritiskom in borbo za skupen cilj,” sta povedala in dodala: “Lepo je videti družino, ki stopi skupaj, si pomaga, motivira in s skupnimi močmi premaguje ovire.”

PREBERITE TUDI:  Marko Potrč o novi vlogi: “To je treba videti, da lahko dojameš”

Ekstremno družinsko preizkušnjo, ki nastaja v koprodukciji s hrvaškim RTL, bo na Planetu vodil Marko Potrč, na Hrvaškem pa je voditeljsko vlogo prevzela znana igralka in voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.