Rebeka Dremelj je bila presenečena in v šoku, ko ji je starejša hči Šajana povedala, da je ne prenese mama njene sošolke.

Pevka pravi, da njena sošolka Šajane ni smela povabiti na rojstni dan, ker njena mama ne mara Rebeke. “Ni se me dotaknilo to, da me mamica ne prenese in pustimo to, da mamici nisem všeč, čeprav me ne pozna, tega niti komentirala ne bom. Ampak…..komentirala pa bom tole: kako lahko mama svojemu še ne 7-letnemu otroku predstavi problem, zakaj ne sme drugega otroka povabit. Meni osebno se zdi to popolnoma nesprejemljivo in zgrešeno, če se postavim v vlogo starša. Seveda tudi meni niso simpatični vsi ljudje na tem svetu, ampak jih pustim pri miru in na pamet mi ne pride, da bi svojemu otroku ukazala, koga lahko in koga ne sme povabiti na rojstni dan,” razloži Rebeka.

PREBERITE TUDI: Rebeka Dremelj: “Slekel mi je hlače in me slikal v gatah.”

Vedno nasmejana Rebeka je še dodala, da se ji zdi pri vzgoji njenih otrok najpomembnejše to, da ju vzgaja v strpna in sočutna človeka. “Prepričana sem, da moja otroka ne bosta imela težav s strpnostjo do gejev, lezbijk, invalidov ali do kogarkoli drugega, ki morda malce »štrli« ven iz povprečja.”