Obstajajo dvomi v zvestobo lepega nogometaša Cristiana Ronalda. Njegova lepa Georgina Rodriguez (22), ki jima je pred kratkim tudi rodila hči Alano Martino, bi naj že bila prevarana …

V hotel vabil zaročeno?!

Čeprav mlada mamica izgleda popolno, je že nazaj v formi in svoje rezultate zelo rada pokaže tudi na socialnih omrežjih, vse to očitno Ronaldu ni dovolj. Ronaldo naj bi v hotel vabil seksi manekenko Thiano Sugden (31). Govori se, da je Thiani pisal sporočila, da jo čaka v hotelu ob določeni uri in dal naj bi ji navodila kam naj ga pokliče. Za sporočila pa naj bi izvedel zaročenec Thiane, Oliver Mellor, ki je menda Ronaldota kontaktiral in mu prepovedal, da piše njegovi zaročenki, s katero je Ronaldo že lep čas tudi prijatelj. Bomo videli, ali je vse to res ali se bo lepi parček obdržal.

Kakorkoli, je 5. februarja Cristiano praznoval rojstni dan in Georgina mu je ob tem prelepo čestitala. Zaželela mu je najboljši rojstni dan do sedaj in dejala, da je on oseba, ki jo lahko osreči v eni sami sekundi. Všeč ji je postal leta 2013 in to je bila ena najboljših stvari, ki se ji je dogodila v življenju.

Življenje slavnih in bogatih je pač razburljivo, očitno se vsega hitro naveličajo pri takšnem razkošju. Nogometaši so še posebej znani po norih zabavah in takšnih ter drugačnih »lumparijah«. No, v slovenski sceni je malo manj tega. Fante, ki spremljamo na Šport TV v Prvi ligi Telekom Slovenije, so menda fokusirani na nogomet in se za svoje rezultate še kako zelo borijo.

Foto: Facebook


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekFoto! Petdeset odtenkov svobode: Evforija v Parizu
Naslednji članekSlovenski Mr. Grey razgrel Celjanke