Deli

Trenutno najbolj vroči filmski par – Anastasia Steele in Christian Grey, ki ju trilogiji Petdeset odtenkov upodabljata Dakota Johnson in Jamie Dornan, sta skupaj s preostalo filmsko ekipo v torek zvečer v kina po svetu pospremila še tretji del trilogije.

Svetovno premiero težko pričakovanega sklepnega dejanja erotične drame PETDESET ODENKOV SVOBODE je gostilo romantično mesto Pariz, kjer so del filma tudi posneli.

Kdo se je udeležil premiere?

Poleg obeh zvezdnikov, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Grey, se je po rdeči preprogi sprehodila tudi avtorica knjižne predloge za vse tri filme E. L. James, režiser James Foley in igralca Eric Johnson in Rita Ora v spremstvu nekdanjega člana skupine One Direction Liama Payneja, s katerim izvaja naslovno skladbo filma »For You«. Jamieja Dornana je prišla podpret tudi žena, za katero se je ves čas govorilo, da si filmov ne želi ogledati.

Včeraj so svečano premiero v okviru dogodkov Ladie’s Night gostile dvorane Cineplexx po Sloveniji, Kolosej Ljubljana in Maribox Maribor, medtem ko se je v kinu Bežigrad odvil pravi večer hedonizma, saj so predvajali vse tri dele trilogije.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.