Andrej Škufca, ki je trenutno tudi plesni sodnik v oddaji Zvezde plešejo, v kateri je precej strog, spet ljubi svojo plesalko.

Dolga leta je bil namreč v razmerju s svojo takratno plesalko Katarino Venturini, s katero sta plesala kar 17 let. Nato je Andrej po nekajmesečnem premoru, ko je Katarina Venturini naznanila, da plesno kariero končuje, kariero nadaljeval z madžarsko plesalko Melindo Torokyorgy. Z Melindo sta se poznala že poprej in bila prijatelja, nato plesni par postala, ko Melinda tudi ni mela plesalca, počasi pa so med njima iskrice preskočile tudi zasebno in skočila sta celo pred oltar.

Poročila sta se 17. septembra lani, v frančiškanski cerkvi v centru Ljubljane in Andrej je nad svojo ženo več kot navdušen, saj na njunem skupnem Facebook profilu ves čas objavljata prelepe ljubezenske misli.

Lani pa sta tudi napovedala, da se umikata iz sveta plesnih tekmovanj, a ju seveda še vedno združuje in povezuje ljubezen do plesa. Ta ju ju namreč dodobra spoznal in zaljubil. Pravita, da je veselje to, da najdeš popolnega plesnega partnerja. Dom imata v Ljubljani, a sta veliko na poti, ker ples zdaj poučujeta po vsem svetu, ter sta tudi sodnika na različnih plesnih tekmovanjih. Na Madžarskem imata tudi svoj plesni studio, pri nas pa poučujeta v plesni šoli Fredi. Želja jima je, da bi se ustalila v Sloveniji in ustvarila družino.

Foto: Facebook

Prejšnji članekLamar Odom v intervjuju razkril vse o uporabi drog, varanju in skorajšnji smrti
Naslednji članekPoleg Adama Sandlerja in Robina Williamsa pokopali še Rowana Atkinsona?