Lamar Odom je prelomil vso tišino, ko je v nedavnem intervjuju spregovoril o svoji preteklosti, med drugim o jemanju kokaina in trdih drog, varanju Khloe Kardashian in temu, kaj se spomni glede skorajšnje smrti, ko je pristal v bolnišnici v Las Vegasu.

O tem, ali je Khloe vedela o njegovi uporabi drog, je izdal, da ji je nekaj časa skrival, nato pa ga je dve leti pred tem, ko sta se leta 2011 razšla, ona ujela sama. Bila je seveda razočarana in bil je razočaran tudi sam. “Najbolj žalostno je, da ne vem, ali sem bil razočaran zaradi tega, ker sem se drogiral ali zaradi tega, ker me je ujela. Po tem dogodku je vedela, da ves čas jemljem kokain. Ne morem reči, da je to sprejela, ker bi bila to napačna beseda. Lahko rečem, da je tolerirala,” je povedal 38-letni košarkar.

Ljubezenske afere …

Dodal je, da mu je to, da se je poročil s Khloe, pomagalo pri košarkarski karieri, saj so ga vsi bolje poznali. “Če obstaja kaj, zaradi česar mi je žal, ko sem bil poročen, je ta, da sem imel številne afere z različnimi ženskami.”

Kaj se je zgodilo po ločitvi od Khloe …

Lamar je močneje padel v droge. Bil je v veliki temi. “Nisem poskušal popraviti mojega zakona. Na tej točki je bilo moje življenje le droga, te pa so verjetno tudi pripomogle k temu, da se je moja kariera končala hitreje, saj so droge uničile moj zagon za treninge in to, da bi bil v formi. Ubile so tudi moj spolni nagon. Edini čas, ko lahko seksaš je takrat, ko vzameš kokain.”

O tem, kako se spominja dogodka v bordelu, po katerem je pristal v bolnišnici in komaj preživel …

“Bil sem sam doma. Zdolgočasen. Zaželel sem si ven in se imeti dobro. Ko pogledam nazaj, sem verjetno za dobro razpoloženje najprej želel popiti nekaj pijače, toda ali sem bil pijan ali na drogah? Ne vem. Spomnim se, da sem ležal v postelji, v kateri sta bili dve ženski in sem nato zaspal. To je vse. Ko sem se po štirih dneh zbudil, sem v bolnišnici iz ust želel iztrgati vse tiste cevke.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnja Križnik Tomažin se vrača na male zaslone
Naslednji članekStrogi Andrej Škufca spet ljubi svojo plesalko