Ashton Kutcher je razkril, da je eno leto po ločitvi od Demi Moore živel po Airbnb-jih, zbudila pa ga je neverjetna prijaznost popolnega tujca. "Odšel sem v Evropo, šel sem z letalom in prispel sredi noči. V svojo Airbnb nastanitev sem prišel ob 2h zjutraj in lastnik mi je na mizi pustil večerjo in kozarec vina." (Kutcher je sicer investitor v Airbnb.)

To je bilo zdravilo, ki ga je v tistem trenutku potreboval, saj je ravno končal dolgoletno zvezo z Demi Moore in izgubil svoj dom. "To je bila … čarovnija in ljubezen, ki sem jo potreboval tisti trenutek. Bil sem šokiran, da je bil nekdo tako pozoren do popolnega tujca," je povedal.

Od takrat dalje se je Ashtonu življenje prav lepo uredilo. Leta 2012 se je začel dobivati s svojo soigralko nekdanje nanizanke 'That ‘70s', Milo Kunis. Postala sta par, se zaročila, nato 2014 dobila prvega otroka, hčerko Wyatt Isabelle, ter se julija 2015 poročila. Sedaj pričakujeta drugega otroka, fantka.

Sicer pa se Ashton trenutno veseli, da bo ta teden preživel s svojo družino, saj si celo leto ni vzel dopusta. "Skušam se nekako prebiti skozi naslednjo otroško oviro. To je naslednja velika stvar, zato si bom ta teden vzel prosto … veselim se, da bom malo prost," je priznal.

Prejšnji članekRok Golob in Katarina Habe pokazala svojo družinico
Naslednji članekMelania Trump bo kmalu živela ločeno od Donalda