Avtor pesmi je priznani slovenski producent Željko Mladenović, ki je za pesem naredil tako glasbo kot aramžma, besedilo za pesem pa je prispevala Sanela Vilić.

Za pesem Ljubi me je Endrina skupaj s produkcijo Fame & Flame Pictures posnela tudi videospot. Video govori o odnosu med moškim in žensko, ki se spoznata na zabavi v diskoteki.

Videospot je delo uveljavljene video produkcije Fame & Flame Pictures, za režijo je poskrbel Robert Hedzet, direktor fotografije je bil Črt Erjavec, za svetlobne efekte sta poskrbela Jože Rupar in Miran Rupar, make-up pa je naredila Clara De Andrea.

Glavno moško vlogo je v videospotu odigral Miloš Mar, ki se ga lahko spomnimo iz znanega slovenskega resničnostnega šova Bar.

"Snemanje videospota mi je bila povsem nova izkušnja, saj je bilo to moje prvo. Ravno iz tega razloga sem se odločila za snemanje z video produkcijo Fame & Flame, ki so zelo izkušeni na tem področju. Z videospotom sem izredno zadovoljna, saj je točno tak kot sem si ga želela," je povedala Endrina ter dodala, da že pripravlja novo pesem z znanim srbskim glasbenikom, katerega ime naj zaenkrat še ostane skrivnost. Pesem bo luč sveta ugledala predvidoma v začetku naslednjega leta.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSTRAH! Ne ve, kako bodo to sprejeli drugi!
Naslednji članekEkskluzivne fotografije iz zaodrja muzikala Mamma Mia!