Po tem, ko je muzikal Mamma Mia! kar 17-krat razprodal ljubljanske Križanke, se je 23.10. preselil v Halo Tivoli, kjer je že ob prvi uprizoritvi pozdravil 30-tisočo obiskovalko.

Kljub prodajnim rekordom, ki jih podira muzikal Mamma Mia!, producent Jurij Franko obljublja, da bo kakovost izvedbe predstave prav vsakič na najvišji ravni. Na ravni, ki jo z odprtimi rokami pozdravljajo tudi poznavalci področja, ki so po junijski premieri muzikal pogosto primerjali s predstavami na najvišji ravni, ki jih lahko gledamo na Broadwayu in West Endu.

V zaodrju …

Zanimalo nas je, kaj pa se dogaja v zaodrju muzikala, kako se na predstavo pripravljajo igralci Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko, Damjana Golavšek, Lea Bartha, Matjaž Kumelj, Gojmir Lešnjak – Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Vidimo lahko, kako vadijo petje, ples, pomerjajo oblačila in tudi počivajo …

Če si muzikala Mamma Mia še niste ogledali …

Svetovna uspešnica, ki se je izkazala tudi za slovensko veleuspešnico, se bo po razprodani predstavi 23.10. v topel objem Hale Tivoli vrnila že 6.11.. Muzikal pa bo v prihodnjih mesecih gostoval tudi v drugih slovenskih mestih. Med njimi 14. in 15.11. v Mariboru (SNG Maribor), 28.11. v Škofji Loki, 13.12. v Ajdovščini, 19., 20. in 21.12. v Mengšu (Špas Teater) in drugje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBarovec Miloš v spotu balkan pevke Endrine
Naslednji članekFaki se je spravil na Barbaro