Nejc Rek se zelo rad dobro zabava. Zadnje čase žura s prijateljicama Sadro in Nadico Mikolič Mikol, ki je bolj znana kot Domina Ksena. Pretekli teden so se skupaj odpravili v Zagreb, ter obiskali Nejčev najljubši gay klub, kjer vrtijo balkan glasbo in kjer ne manjka dobrih tipov. Ampak Nejc trenutno do nobenega ni upal pristopiti.

''Tam kot vedno ni manjkalo dobrih tipov, ki so noro dobro plesali, do katerih pa žal nisem upal pristopiti, saj sem ravno v fazi, ko delam na svojem izgledu, in mi je vse skupaj še izredno težje,'' je dejal Nejc in dodal, da mora shujšati vsaj še pet kilogramov, da bo zadovoljen sam s seboj.

''Resnično pa si čimprej želim spoznati pravega partnerja, in meni osebno nebi bil tudi problem, četudi je to v Zagrebu, saj me  mesto samo izredno privlači in bi z veseljem šel živet tja, če bi si tam našel  še kakšno službo ter nekoga v katerega bi se zaljubil.  Ker pa trenutno nima smisla, da razmišljam o Zagrebu za toliko vnaprej, se bom rajši v mesto odpravil večkrat in bolj na kratke obiske in se ga dodobra tam nažural, saj se v Sloveniji ne morem saj mi je slovenska gej scena proti zagrebški postala resnično dolgočasna,'' je o Zagrebu iskreno spregovoril Nejc, ki še vedno išče pravega partnerja.

Dodal je še, da mu je tam vse veliko bolj všeč, pa tudi ljudje so bolj sproščeni in mu dajejo občutek domačnosti. Morda pa bo ravno Zagreb mesto, ki bo Nejcu dalo novega partnerja in nov dom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMorgan Freeman citiral Justina Bieberja
Naslednji članekNa kraljevem dvoru spet zibajo!