Nejc Rek pojasnjuje govorice.

Zaradi pogostega objavljanja skupnih fotografij na facebooku, se v marsikomu poraja vprašanje, če se med slovensko pevko Anjo Istenič in nekdanjim barovcem Nejcem Rekom, kaj plete. Številni namigujejo tudi na to, da sta par. Kaj pa na to pravi udeleženec resničnostnega šova?

“To nama pošteno dvigne pritisk. Ljudje več kot očitno ne razumejo, da sta lahko fant in punca tudi prijatelja. In če si gej, še ne pomeni, da si boš kar na lepem premislil in imel punco. Ne vem kje imajo nekateri pamet. Dobro jutro Slovenija! Še vedno pa sem samski in čakam na pravega,” je za nas povedal Nejc.

Posel se je spremenil v prijateljstvo

S pevko Anjo Istenič, ki se je širši javnosti že predstavila s pesmijo sonce, bila je izbrana za rezervno pesem na Melodijah morja in sonca 2017, sta se po naključju spoznala preko facebooka. Nejc pravi, da je to danes nekaj čisto normalnega. Do njunega sodelovanja je prišlo po golem naključju, ko je iskala napovedovalca za njen koncert. Nejc se ji je v šali javil kar sam, njegovo  ponudbo pa je seveda sprejela. “Tako sva prebila led. To naju je še bolj povezalo in postala sva res dobra prijatelja, kar je danes redkost v medijskem svetu. Zato tudi toliko skupnih objav na družabnih omrežjih, ki pa gredo več kot očitno marsikomu v nos,” z nasmeškom na obrazu pojasnjuje nekdanji barovec Nejc


Zadnje novičke

Prejšnji članekNeisha razkrila skrivnost za svojo postavo
Naslednji članekMlada mamica Anja Jenko že ponočuje v Ljubljani