Nejc Rek, nekdanji tekmovalec v resničnostnem šovu Bar, ki je prejšnji teden šokiral s fotografijami z Domino Kseno, ima nenavaden dar.

Nejc namreč bere iz kart in vidi v prihodnost. Fant je na Facebooku objavil citat ''Vedno obstaja rešitev, tudi, če si še tako na dnu, vedi, da to ne bo večno,'' ter pripisal: ''Točno tako je. Tisti, ki sem vam do zdej bral iz kart in se vam je uresničilo, veste, da ne lažem.''

Nejcu je namreč bioenergetik, ki ga je obiskal, povedal, da ima velik dar, ki pa ni povezan samo s kartami. Prepričani smo, da bomo o njegovem daru za branje prihodnosti še slišali, morda pa ga tudi sami preizkusimo in iz prve roke poročamo kako mu gre. Zaenkrat pa smo ga samo povprašali kako se je sploh srečal s tem.

''Nedolgo nazaj sem dobil karte  iz katerih sem začel brat, se vedno do zdaj sem napovedal prav. Pač nima vsak človek tega, da napove točno … Je pa res da za karte mora bit človek z menoj da ga gledam v oci da se srečamo z njegovo energijo. Je pa res da tudi  lahko zaprem oči in vidim kej..'' je izdal, povedal pa je tudi, da mu je bioenergetik povedal, da ima dar, ampak se ga šele mora naučiti uporabljati in nadzorovati. 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekOps! Kaj je ušlo Ashtonu Kutcherju?
Naslednji članekFOTO! DA je izrekel par iz oddaje Popolna poroka