V intervjuju, ki ga je dal reviji »Details«, je igralec razkril, da dobesedno sovraži, ko se ljudje spominjajo vsega tistega, kar se je zgodilo tako v njegovem zasebnem kot tudi poklicnem življenju v letu 2003.

»V naši kulturi je navada, da ljudje ožigosajo druge osebe. Jaz sem bil tako ožigosan kot 'tisti, ki je bil skupaj z Jennifer Lopez'. Nihče ni gledal mojih filmov, ožigosali so me za brezsrčnega diletanta in egoista. Prav vsi ljudje se spominjajo tega leta, ki je definitivno najhujše leto v mojem življenju,« je priznal Affleck.

Affleck in Lopez sta se zbližala leta 2002, hitro za tem pa sta posnela romantično komedijo »Gigli«. Par se je še istega leta zaročil, igralec pa se je tudi pojavil v njenem spotu »Jenny From The Block«.

Njunega razmerja je bilo konec leta 2004, ko se je Affleck začel dobivati s kolegico Jennifer Garner, s katero sta se spoznala med snemanjem filma »Daredevil«. Par ima danes tri otroke.

»Vem, da sem posnel nekatere resnično slabe filme, a sem se na naslovnicah pogosto znašel povsem neupravičeno. Ljudje se spominjajo leta 2003, Jennifer Lopez in filma »Gigli«. Še vedno ne vem, kaj natančno bi se moral v tej lekciji naučiti, vem pa, da mora vsak človek poiskati svojo pot,« je še dodal igralec.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarly Rae Jepsen: Nihče ne more več biti kot Britney!
Naslednji članekNikki Reed: Postala je botra sinu Jacksona Rathbonea!