Jagoda Batagelj, ki je v prejšnji sezoni šova Zvezde plešejo poučevala in plesala s Čukom Jernejem Tozonom, s katerim sta se precej ujela (Čuki so jo uporabili tudi v svojem videospotu), zdaj s svojim možem vabi na ples.

PREBERITE VEČ >> Jernej Tozon je imel opravka s šestmesečnim otročkom

Eden najboljših slovenskih plesnih parov pri nas in v tujini, svoje plesno znanje predaja že skoraj dvajset let. Jagoda in Jurij Batagelj namreč učita plesati ljudi po vsem svetu, večkrat vsak na svojem koncu sveta.

Jagoda že ta petek začne s plesnimi delavnicami družabnega plesa v Danceflooru, v ljubljanskem BTC-ju. Simpatična svetlolaska pravi, da se prav vsak par na delavnicah lahko naučit plesati kot prave zvezde. S partnerjem se bodo naučili zavrteti v ritmih swinga in argentinskega tanga, manjkalo ne bo niti korakov standardnih in latinskoameriških plesov, za katere sta Jagoda in Jurij specializirana. 

Pleše tudi njuna hči

Verjameva, da ima vsak od nas ples v sebi. Ob pravi glasbi, partnerju in seveda s pravim učiteljem, lahko vsak v sebi odkrije plesalca. Ples je najbolj naravna stvar na svetu. Še najina mala Iva Valentina se ob glasbi vedno začne pozibavati in migati z boki, pa je plesa nihče ni učil,” pravi Jagoda, ki je že v pripravah na petkove plesne delavnice.

Jurij potuje po svetu

Medtem Jurij potuje z enega konca sveta na drugega. Trenutno se mudi v Londonu. Tam ga že čakajo nove učne ure, na katerih se, kot pravi, vedno nauči kaj novega: “Na učnih urah čas preživljava z ljudmi, ki radi plešejo in skupaj se zelo zabavamo. Oba učiva tekmovalce in tudi čiste začetnike, na vsakem izmed treningov pa se ne učimo le plesnih korakov, izmenjamo si tudi marsikateri življenjski nasvet. Ples je pravzaprav lekcija za življenje, z njim se naučimo razumeti lastno telo, s plesom pa lahko izboljšamo tudi partnerske odnose.”

Foto: Jure Makovec


Zadnje novičke

Prejšnji članekGwyneth Paltrow zaljubljena in zaročena!
Naslednji članekOboževalci serije Beg iz zapora so ponovno navdušeni