Deli

Gwyneth Paltrow je potrdila svojo zaroko s svojim fantom, s katerim sta skupaj že 3 leta. To je sicer Brad Falchuk, ameriški TV režiser in producent. Zaroko sta naznanila s svojo naslovnico, objavljeno na njeni spletni strani Goop, na kateri pozirata objeta in sijoča od ljubezni.

“Osebno sem v srednjih letih skušala sprejeti, kako kompleksna je ljubezen,” je povedala v intervjuju. “Odločila sem se, da ponovno poskusim, ne le, ker verjamem, da sem našla moškega, s katerim mi je namenjeno biti, temveč tudi ker sem sprejela možnosti, ki širijo dušo in rušijo vzorce, ki so (zastrašujoče) možni v intimnosti.”

?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Detajli po poroki zaenkrat še niso znani, je pa vir, ki pozna par, povedal: “Oba sta vedela, da bo prišlo do tega, jima to ni bilo tako pomembno, saj sta bila pred tem oba v dolgih zakonskih zvezah. Nobenemu se ni mudilo.” Nekateri viri sicer trdijo, da sta bila Paltrow in Falchuk skrivaj zaročena več kot eno leto, a se je Gwyn držala nazaj, ker je to hotela objaviti na svoji spletni strani.

Paltrow in Falchuk sta se spoznala leta 2014 na snemanju serije Glee, ki jo je Falchuk soustvarjal z Ryanom Murphyjem, Paltrow pa je nastopila kot gostujoča zvezdnica. To bo za oba drugi zakon.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.