Lara Koren Nastran, ki je pred kratkim drugič postala mamica, je svojega sinka na dogodek pripeljala kar s sabo. Spremljal jo je tudi njen partner.

Zavarovalnica Triglav je v sodelovanju z Ginekološko kliniko Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, na klepetu s strokovnjaki in znanimi mladimi starši, predstavila nov vodnik za bodoče starše Mami! Oči!. Dogodek je povezoval smučarski skakalec Jernej Damjan, ki se že nekaj časa dobro znajde v očetovski vlogi.

Da po porodu ni vse enostavno, je tako o dojenju potrdila gostja Lara Koren Nastran: “Počutila sem se nesposobno, saj pri prvem porodu nisem takoj imela mleka. Dojenčica se je med dojenjem jezila, jaz sem zraven jokala in na koncu sem ji dala stekleničko, v katero se je takoj zaljubila. Pri drugem otroku je izkušnja čisto drugačna, ta bi se dojil ves čas.”

S pogovorom so pokazali, da ob rojstvu otroka nič ni povsem predvidljivo ter da je izkušnja vsakega starša drugačna in unikatna. Te misli je v videu dopolnil tudi smučarski skakalec Peter Prevc: “Čeprav sem v vlogi očka šele nekaj mesecev in mladim staršem ne morem še kaj veliko svetovati, mislim, da se je predvsem treba prepustiti dogodkom in v njih uživati.”

PREBERITE: Peter Prevc postal očka!

FOTO: Nejc Lasič