Vojvodinja Meghan Markle se je v času, odkar se je poročila s princem Harryjem, že morala soočiti z marsikaterimi govoricami in obsodbami.

Pet njenih prijateljic, ki so želele ostati anonimne, se je odločilo podati intervju za People, saj želijo razjasniti določene stvari, ki se tičejo njihove prijateljice, ter odnosa z njeno družino.

“Meg se je le tiho naslonila nazaj v naslonjač in prenašala vse laži in neresnice. Skrbi nas, kako to vpliva nanjo in na njenega otroka,” pravi ena od njenih bivših soigralk in dodaja, da je napačno travmirati kogarkoli v tem obdobju.

PREBERITE TUDI: Šok! Meghan Markle sploh ni noseča, ampak le zavaja javnost?!

Ostali prijatelji želijo sporočiti, da se Meghan, odkar je postala vojvodinja, ni prav nič spremenila. “Vsi smo bili pri njej,” je druga prijateljica izdala glede obiska na njenem domu v Nottingham Cottage. “Dom je majhen in ona ga je naredila udobnega, sta pa njen način življenja in njena realnost, dve različni stvari. Meg za Harryja kuha vsak dan. Nekaj dni sva preživeli skupaj. Njen mož je bil zaradi dela odsoten, v sobi, ki jo je pripravila zame, pa so bili pri postelji pripravljeni copati, plašč in sveča. V hiši sva bili sami in pripravila je najbolj okusne obroke. Vsak dan je skuhala čaj. Zunaj je bilo deževno, tako, da sta bila psa popolnoma umazana in ona ju je obrisala z brisačami. To, kako ima rada živali, svoje prijatelje, kako rada je gostoljubna in poskrbi zate – nič od tega se ni spremenilo.”

Glede njenega očeta Thomasa Markla, so dejali, da on enostavno ve, kako priti v stik z njo, a je ni nikoli poklical in ji pisal. “To je zelo boleče,” je glede tega, da Meghan oče očita, da z njim ne želi priti v stik, izdala njena dolgoletna prijateljica.