Neimenovani vir je tednniku Le Journal du Dimanche tudi namignil, da naj bi do poroke prišlo 8. ali 9. februarja, le dva tedna za tem, ko bo Sarkozy dopolnil 53 let.

    Omenjeni tednik poroča tudi o tem, da je Sarkozy svojo srčno izvoljenko že po enem mesecu, ko sta se spoznala, zaprosil za roko in ji nataknil Diorjev zaročni prstan. Menda se je ob tem izkazala tudi Brunijeva in Sarkoziju poklonila prestižno zapestno uro znamke Patek Philippe. Za nameček pa je tudi mati Carle Bruni, Marisa Borsini, italijanskim medijem povedala, da jo je Sarkozy zaprosil za roko njene hčere, na kar se je Borsinijeva odzvala z besedami: "Gospod predsednik, prav nobenega razloga nimam, da bi vam jo odrekla."

    V kolikor gre verjeti poročanju francoskega tednika, bo to že tretja Sarkozyjeva poroka, kljub temu, da se je od svoje druge žene Cecilie ločil pred manj kot tremi meseci. Sarkozy tako v številu porok že presega Brunijevo, ki je bila do sedaj poročena "šele" enkrat, in sicer s filozofom Raphaelom Enthovnom, s katerim ima tudi sina Aureliena.

    Kakšne posledice bo ponovna poroka imela za ugled francoskega predsednika, ostaja neznanka. Njegova priljubljenost vse od izvolitve na mesto predsednika države vztrajno pada, kljub temu da se v zadnjem času neprestano pojavlja v medijih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVibrator – najboljši prijatelj zvezdnic
Naslednji članekPetra Kerčmar in Matjaž Tanko