Deli

Čeprav so trdili, da naj bi bila le prijatelja, se menda par na skrivaj videva. Brad Pitt ima torej dejansko novo ljubezen v svojem življenju, Neri Oxman. “Brad je popolnoma očaran nad njo,” je povedal njegov znanec. “Njuna kemija je neverjetna.”

V zvezi že pol leta

Najbolj zaželen samec v Hollywoodu, kot ga pogosto imenujejo, menda že več kot pol leta ni več samski. Od jeseni 2017 naj bi se skrivoma videval z 42-letno profesorico in arhitektko, Neri Oxman. Neri je prva ženska, s katero povezujejo Pitta od razhoda z Angelino Jolie septembra 2016.

PREBERITE TUDI: Brad Pitt naj bi imel novo žensko v svojem življenju, menda učiteljico

“Skoraj takoj sta se zapletla,” je razkril vir. “Zelo se trudi, da ju radovedneži ne zasačijo.” To pa jima ne preprečuje skupnih izletov. “Brad in Neri sta že dosti potovala skupaj,” je povedal vir. Med drugim naj bi se udeležila konference Design Indaba v južni Afriki februarja letos. Neri je bila tudi govorka na konferenci.

Čeprav drugi vir, ki je blizu Bradu Pittu pravi, da “to je zaenkrat izključno profesionalni odnos in nič drugega,” pa prvi vir trdi, da je ta izjava le za prikrivanje dejstev. “Prav lepo sta par.”

Ločitev od Angeline še vedno v teku

Medtem še vedno poteka ločitev od zadnje žene, Angeline Jolie, 42, saj se ne uspeta uskladiti glede podrobnosti. Menda se trudita zadevo ohraniti kar se da zasebno in najti soglasje.

PREBERITE TUDI: Po ločitvi spregovorila družina Jennifer Aniston: “Brad nam je bil bolj všeč!”

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.