Deli

V teku ločitve slavnega para Jennifer Aniston in Justina Theroux, je o tem, kaj menijo o Justinu in kaj o Bradu, spregovorila tudi njena družina. In brez olepšav so povedali, da so imeli raje Brada. “Brad je bil zelo prijeten,” je bratranec Jennifer Aniston, Markos Papasifakis, komentiral njenega bivšega moža.

Nad Justinom ni bilo navdušenja

Markos je priznal, da ni bil ravno navdušen nad Justinom – a ne, ker bi bilo karkoli narobe z njim, temveč ker ga je komaj poznal. “Nikoli ga nisem srečal, a sorodnik mi je povedal, da je v redu,” je razkril Papasifakis.

Grk po rodu je potrdil, da je Jennifer Aniston povabila svojo širšo družino – tudi preko oceana – na svojo sanjsko poroko z Bradom Pittom leta 2000. Zato je bila družina šokirana, ko so leta 2015 izvedeli, da se je z Justinom poročila na skrivaj.

PREBERITE TUDI: Brad Pitt še ni kontaktiral Jennifer Aniston potem, ko je naznanila ločitev

“Bila je konkretna zabava!” je Papasifakis razkril o poroki Pitta in Anistonove. “Ne zelo veliko ljudi, a dovolj, da je bilo enkratno!” Papasifakis je še dodal, da o Justinu Theroux niti nima pravega mnenja, ker ga ne pozna, a o Bradu Pittu je lahko povedal le pozitivne stvari.

“Je zelo prijeten. Ima prijetno družino,” je dejal. A ob namigu, da bi bila Jennifer in Brad spet skupaj, se je le smejal in dodal “Hollywood in šovbiznis na splošno nista dobra za dolgotrajna razmerja,” je zaključil.

PREBERITE TUDI: Angelina Jolie končno razkrila, kaj je v resnici uničilo njen zakon z Bradom Pittom

A nad idejo, da bi bila nekdanja zakonca spet par, je vsekakor navdušena tudi njegova mama Jane. Jane je menda leta sanjarila, da bi bila Brad in Jen spet skupaj, da bi se spet našla.

Čeprav ima Anistonova za sabo dva neuspešna zakona – kot tudi Brad – pa njen bratranec Papasifakis verjame, da bo hitro prebolela. “Prepričan sem, da bo v redu. Močna je,” je zaključil.

PREBERITE TUDI: To je krivo za ločitev Jennifer Aniston

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.