O Britney Spears se v zadnjem času ogromno govori. Na sodišču se je borila za svoje premoženje in svobodo. Kar 13 let je skrbništvo nad slavno pevko imel oče Jamie, sedaj je pravici bilo zadoščeno. Pevka je zopet postala samostojna in lahko upravlja s svojim 60 milijonov dolarjev vrednim premoženjem. Smo že mislili, da bo sedaj iz njene strani zatišje, a je znova šokirala. Tokrat s fotografijami golega oprsja.

Vroče fotografije so obnorele splet

Na družbenem omrežju je objavila več razgaljenih fotografij. Pozira v spodnjicah, prsi si zakriva z rokami. Ker je pričakovala, da bo s fotografijami dvignila veliko prahu, je na dolgo in široko obrazložila svoje dejanje (njen zapis smo precej skrajšali, da bi ujeli bistvo).

“Ne, nisem si povečala prsi, nisem noseča. Imam prsi na fotografijah, ker se prehranjujem. Preden vam pokažem več fotografij svojega telesa, želim z vami deliti svoje misli o tem početju. Verjetno se sprašujete, zakaj razkazujem svoje telo zdaj. To je zato, ker sem se takšna rodila na ta svet. Želela sem se videti na lažji način … gola … kot takrat ko sem bila rojena.”

Vir: Instagram Britney Spears

 

Fotografije so obnorele svet. V le nekaj urah je prejela več kot milijon in pol všečkov in skoraj 50.000 tisoč komentarjev oboževalcev, ki jo spodbujajo in ji govorijo, kako je čudovita.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kje uživa sanjski Gregor Čeglaj
Naslednji članekŽan Milosavljevič (MasterChef Slovenija) pokazal svoje lepo dekle