Chrissy Teigen je na rdeči preprogi letošnjih nagrad American Music Awards, nosila obleko z najvišjim razporkom kar ga je kdaj nosila kakšna zvezdnica.

30-letni manekenki, ki je pokazala čudovito poporodno postavo, pa je razporek malce zdrsnil na stran in razkril, da pod obleko ni nosila spodnjih hlačk. Vse to so v objektiv ujeli paparaci. In kako je reagirala Chrissy?

Po tem, ko je prejela sporočilo, v katerem jo je nekdo na Twitterju ob ponesrečeni fotografiji povprašal 'Kaj se je zgodilo s tem, da naj bi se obnašala kot gospa?', mu je ta odgovorila pretkano in popolno za marsikatero žensko, ki se znajde v takšnih manj prijetnih situacijah: "Sem prepričana, da lahko jasno vidiš, da sem gospa."

"Hodila sem. Zdrsnilo je. Tega ne morem popraviti. Tukaj je uradno opravičilo. Kaj še želite?", pa je zapisala vsem ostalim sledilcem na Twitterju, ki so tvitali o njenem nepopolnem trenutku.

Vsekakor se lahko žena Johna Legenda nezgodi le nasmehne, saj so ji mnogi privoščljivi za bleščeč videz od nog do glave!

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime