Chucka Norrisa vsi poznamo po tem, da je bil filmska legenda, zvezda in strokovnjak za borilne veščine, toda morda je njegovo najbolj občudovanja vredno delo bilo, ko se je odrekel celotni karieri, da bi bil zraven svoje bolne žene. Bil je težek čas – trenutek, ko ni mogel prevzeti nadzora nad situacijo, vendar je moral nekaj storiti, četudi se je to zdelo nemogoče.

Zgodba in odločnosti para nas je tako prevzela, da jo moramo deliti z vami.

Njuna zveza se je hitro stopnjevala

Chuck in Gena Norris sta se spoznala leta 1997, takoj ko sta dokončala majhno vlogo v TV seriji. Zelo se je zanimal za Geno, zato se je odločil, da jo povabi v Dallas v Teksas, kjer bi lahko preživela nekaj kakovostnega časa skupaj.

Kmalu zatem je njuno prijateljstvo preraslo v romantično zvezo in dejansko sta se poročila naslednje leto. Čeprav je med njima 23-letna razlika, sta dokazala, da leta niso pomembna, ko gre za ljubezen, še posebej ko se je Chuck odločil posloviti od kariere in ostati ob svoji bolni ženi.

Par se je moral spoprijeti z izzivom

Leta 2013, ko je morala njegova žena opraviti nekaj slik MRI (magnetnoresonančno slikanje), je morala narediti kontrastno slikanje, za kar je treba dobiti injekcijo vrste barvila, ki služi kot “kontrastno sredstvo”. To poudarja tkiva, krvne žile in organe, tako da lahko radiolog ugotovi obseg poškodbe ali bolezni.

Vendar pa ta injekcija vsebuje “gadolinij, vrsto težkih kovin z magnetnimi lastnostmi. V tem primeru so Geni v samo 8 dneh dali 3 injekcije in to je bil razlog, da je zbolela.

Sprva zdravniki niso mogli najti pravega razloga za Genino težavo. Takrat je Norris ugotovil, da nič ne pomaga in se dogaja nekaj resnejšega, žena pa mu je počasi polzela iz rok. “Nekoga moram dobiti. Lahko jo peljem kamor koli po svetu, dovolj sem blagoslovljen, da imam denar za to, toda kam jo peljem?” je vprašal Norris. Zato je poklical zdravnika iz Nevade. V trenutku, ko je zdravniku razložil, kaj se dogaja z Gino, je preprosto rekel: “Pripeljite jo sem, zdaj je že kritično.”

Takrat je Chuck Norris pustil kariero, da bi bil z njo, zaradi česar je film The Expendables 2  postal njegov zadnji. Pet mesecev je ni pustil za sekundo same. Kot se spominja njegova žena: “poskušali so stabilizirati moje stanje. Mož je spal na kavču poleg mene in prebral 17  knjig. Zdaj se lahko smejim, toda takrat ni bilo zabavno. “

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenija: Zgodilo se je to, česar smo se po tihem bali
Naslednji članekHči Victorie Beckham in Davida Beckhama je že prava mala dama