Obstajala je možnost, saj je tekmovalec, ki je bil že od samega začetka velik favorit, izgubil fokus in pričel izgubljati proti ostalim sotekmovalcem. In zgodilo se je, črni predpasnik je v včerajšnji oddaji slekel Adam – ljubljenec občinstva, sodnikov in človek, ki smo mu že od samega začetka pripisovali zmago. Njegova ljubezen do kuhanja, znanje in širina, sta ga postavljala v sam vrh. Tokrat pa je moral priznati poraz proti Maši.

Napet izločitveni dvoboj

V izločitvenem dvoboju sta se pomerila z dvema sestavinama. Najprej je Adam Maši izbral liste vinske trte, Maša pa je njemu izbrala polže. Adam se je suvereno lotil kuhanja “Shepherd’s pie”, čeprav so ga tekmovalci z balkona in tudi sodniki opozarjali, da ne bo imel dovolj časa. Moral bi jih poslušati – njegova pita je bila premalo pečena. Medtem pa je Maša iz listov vinske trte naredila jed, ki je navdušila in spomnila na Grčijo.

Slabo pečena pita in jed, ki je navdušila sodnike.

Dvoboj še ni bil zaključen.

Sedaj je bila situacija obrnjena, Maša je kuhala s polži, Adam je kuhal z listi vinske trte. Kot je značilno zanj, si je zopet zadal prevelik zalogaj. Pripravljal je dolme – tudi tokrat so sodniki dvomili vanj, saj ni bilo dovolj časa, da bi skuhal riž. Medtem ko se je Maša odlično spomnila in pripravila testenine s polži (to, kar je balkon priporočal Adamu). Kuhanje se je zaključillo, kot so pričakovali, Adamov riž ni bil dovolj kuhan, zato je moral sleči črni predpasnik in se z grenkim priokusom posloviti iz kuhinje MasterChef Slovenija ter boja za veliko nagrado.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLea Sirk navdušila z novo pesmijo
Naslednji članekChuck Norris je žrtvoval filmsko kariero, da bi skrbel za svojo bolno ženo