Romantična pesem, ki vas bo popeljala v čarobne poletna noči je na nastopih skupine Čuki že prava uspešnica. Za pesem "Ti luna nagajiva" so Čuki te dni posneli tudi videospot. No, Jernej pa ni pel le luni, na uho nam je prišlo, da je z Jernejem na barčici bila tudi ena krasna gospodična. Kot smo uspeli izvedeti, je Jernej menda zapeljeval Taro, sicer manekenko  z Gorenjske.

Menda je to tista Tara, ki je je v Sloveniji zaslovela predvsem kot sovoditeljica Boštjana Romiha v oddaji Popolna poroka, ki je to pomlad na PO – tv, razveseljevala gledalce.  V oddajo jo je namreč povabil prav glavni Čuk Jože Potrebuješ, ki je tudi avtor in producent te najbolj romantične oddaje te pomladi.

Govori se tudi, da naj bi bila Tara novo dekle Jana Plestenjaka. Do oddaje Popolna poroka je bila Tara Zupančič še srečno samska, kmalu po začetku oddaje pa so se začeli pojavljati namigi, da je dolgonoga lepotica ujela pozornost celo Plestenjaku. Ne nekaj fotografijah sta se v tabloidih pojavile celo fotografije, kjer naj bi srečen parček zalotili skupaj, vendar pa je pozornejše oko zaznalo, da so bile to le fotomontaže.

So pa, kot rečeno, prejšnji teden Taro opazili na Slovenski obali s Čukom Jernjem Tozonom. Priložene fotografije smo preverili in niso fotomontaža. Kaj sta delala Tara in Jernej na mali barčici v Piranu, le nekaj kilometrov stran od Strunjana, kjer sicer pogosto domuje Jan Plestenjak?

Jan, ali Jernej, oba Škofjeločana, oba postavna, slavna in domnevno samska. No, Jan menda ne več. No, ampak noč ima svojo moč in luna lahko marsikaj obrne…Poglejte si torej najnovejši video-spot skupine Čuki, v režiji Dejana Baboška, ki je tokrat prvič sodeloval s Čuki. Taro bomo pa že povprašali, kako in kaj …


Zadnje novičke

Prejšnji članekSreča v drugo 8. del
Naslednji članekOjoj! Zasledovalec Mile Kunis pobegnil iz zapora