Deli

Tekmovalec v oddaji Znan obraz ima svoj glas je včeraj presenetil s čustveno izpovednjo o svojem zdravstvenem stanju.

Do priznanja mu je pomagal kar Denis Avdić, ki ga je spraševal o njegovem videzu. Ker je Luka zatrjeval, da mu je vse všeč. Je Denis izpostavil njegove roke, oziroma natančneje kazalca na obeh rokah. Ta dva namreč nista do popolnosti razvita, tako kot ostali. Luka pa je razkril še nekaj bolj žalostnega.

Kaj se je dogajalo?

“Tak sem se rodil. V bolnišnici, kjer sem se rodil, so najprej mislili, da sem prizadet, da imam Downov sindrom. Potem pa so rekli, da rezultati še niso čisto točni, da ne vedo, da nas bodo obvestili v roku dveh tenov. Oči in mami pa sta čakala 2, 3 mesece, noben ni nič poklical. Prvi otrok sem bil, veš, da sta bila zaskrbljena. Potem pa kličeta čez kake 4 mesece in rečejo z vašim fantom je vse v redu’. Vse lahko normalno delam. Tudi popravit bi si jih lahko šel. V zelo kratkem času bi lahko imel takšne kot ti. Ampak to sem jaz in nočem. Sem bil že na pregledu pri zdravniku v Novi Gorici in je rekel, da se da in da je samo še ne meni, da se odločim. In sem rekel ne, da to sem jaz in tak bom do konca življenja.”

Lukovo čustveno izpoved so pozdravili tudi žirantje in pa gledalci, saj je na koncu oddaje tudi slavil zmago. K temu pa je zagotovo pripomogla tudi izvedba pesmi Stay with me.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.