Deli
Foto: Saso Radej

Ljubljanski klub Cvetličarna se je v petek zvečer predstavil v znamenju dublinskega vzdušja in stilski preobleki legendarnega gospoda Jamesona. Pridružili pa so se mu tudi številni znani obrazi.

Foto: Matic Kremžar

Energični in strastni John Jamesonter njegovi gospodje so se vrnili v mesto – iz Dublina v Ljubljano. Za večerni dogodek z Jamesonom so se združili glasbeniki izključno iz Dublina (seveda po repertoarju) in si nadeli ime Jam & son’s. Frontmen banda je bil Tomaž Klepač, ki je ob spremstvu znanih glasbenikov obiskovalce navdušili z izborom irskih uspešnic. Prva pesem, ki je odmevala iz odra, je bila Boys are back in town Thin Lizzy-ja, ki so jo prilagodili v Guys are back in town. Na odru so se jim pridružili tudi karizmatični in vedno odlični King Foo-ji, za zabavo pozno v noč pa je poskrbel še DJ Kleen. Dogodek je navdušil z romantično scenografijo, ki je z vsebino in podobo spominjala na dublinske ulice. Še najbolj so navduševali štirje pubi poimenovani po »dublinsko-ljubljanskih« legendah: The Tample pub, McZmaj Pub, Patrick’s Pub in Lucky O’Ljubljana.

Foto: Matic Kremžar
Zabava s številnimi znanimi obrazi

V množici nasmejanih obrazov je bilo tudi veliko zvezdnikov: modna oblikovalka Nina Šušnjara, pevka Anja Rupel in Aleš Klinar, igralec Miha Rodman, televizijska voditeljica Špela Močnik, radijci Jean Frbežar, Tomaž Čop Birko in Rok Ostrež, televizijski voditelj Mirko Mayer in vremenar Bojan Ilijanič, igralka Saša Pavlin Stosič, akrobat Filip Kržišnik, plesalka Azra Selimanovič, voditeljica Tara Zupančič, bloger Matej Špehar, nekdanji Mister Slovenije Peter Klinc, podjetnik Erazem B. Pintar in številni drugi.

Foto: Sašo Radej
Foto: Sašo Radej

Kakšen vtis je zabava naredila na Sašo Pavlin Stosič? “Jameson zabave so vedno najboljše zabave, vedno je vrhunska glasba, vzdušje in seveda odlični Jameson, ki naredi zabavo popolno” Bojana Ilijanič je med dogodkom povedal: “Jamesonov dogodek je najboljša avantura in uvertura v Martinovanje.” “Tukaj sem, ker imam rad Jamesona in ker zelo pogrešam Irsko. Tam sem bil že trikrat, bil sem seveda tudi v Jameson muzeju, še najbolj pa sem bil navdušen nad “pub turizmom” in današnji dogodek je zelo dobro pričaral okus po dublinskih ulicah ter me popeljal nazaj na Irsko,” pa je zaupal Matej Špehar.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.