AKTUALOV DAN ŽENA 2019!
7. marec 2019
Dvorana Stožice

Dan, ustvarjen samo za naše najdražje dame
Radio Aktual vsako leto pripravi posebno, spektakularno slavje, v čast naših najdražjih dam – mam, prijateljic, žena, babic, sodelavk in sester. Vsako leto znova se zberemo in jim namenimo dan, ki je ustvarjen samo zanje. Aktualov dan žena tako vedno znova navdušuje dame vseh starosti in jim pričara posebno doživetje, na katerega obujajo spomine še vse do naslednjega leta.

Romantično doživetje v družbi najboljših izvajalcev
V njihovo čast bodo 8. marca 2019, v ljubljanskih Stožicah nastopila priznana imena slovenske in hrvaške glasbe, ki bodo poskrbela za slavje, kot ga še ni bilo.

Z nami bodo:

  • Hrvaški fatalni moški, za katerim vzdihujejo vse Slovenke – IVAN ZAK
  • Vedno nasmejani in razposajeni fantje, ki poskrbijo za noro zabavo – GRUPA VIGOR
  • Sloviti prvi tenor Dalmacije, ki bo poskrbel za romantično vzdušje – MARKO ŠKUGOR
  • Pevec, ki se na odru vedno razda in od občinstva pričakuje AKCIJO – JOLE
  • Nežna, mila, prekrasna in usodna – NINA PUŠLAR
  • Mladi, talentirani, simpatični osvajalci ženskih src po celotnem Balkanu – PRAVILA IGRE

Vabljeni na čarobno vzdušje ob dnevu žena tudi vi!

Izjemno zaželene vstopnice za ROMANTIČNI spektakel prihodnje pomladi so ŽE na voljo. Ker je število vstopnic OMEJENO, si svojo zagotovite ŽE DANES. Pohitite na prodajna mesta Eventim ter eventim.si in ne zamudite priložnosti za nakup najlepšega darila za prihodnji dan žena!

Vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

IVAN ZAK
Na Aktualov dan žena 2019 prihaja On – z iskricami v očeh in s samosvojo energijo v glasu in stasu. Sproščen, popoln, perfekcionističen, fatalen … Tako v baladah kot v svojih hitrejših uspešnicah. Seksi na vse načine. Pripravi se na njegov pompozen prihod na največji oder v Sloveniji, ko Ti v živo zapoje, da si »Bolja od najbolje«. Ivan Zak!

GRUPA VIGOR
Ker nam vaše mnenje največ pomeni, in ker ste vi tako želeli, se na največji oder v Sloveniji skupaj z Aktualom vrača tudi zmeraj nasmejana in pozitivna Grupa Vigor! Razposajeni fantje na čelu s karizmatičnim pevcem Mariem zato obljubljajo največji Vigor-žur do zdaj, na katerem ne bo manjkalo niti najbolj seksi zvijanja bokov. Izziva vas vedno nagajivi prvi porednež Vigorjev – Mario!

MARKO ŠKUGOR
Še pred kratkim član veličastnih Četiri tenora, danes prvi tenor Dalmacije. A že čutite mravljince po vsem telesu? Tudi » Samo s tobom sam upoznao ljubav,« zapoje. Predstavljajte si, da smo v toplem, romantičnem večeru ob morju, zvezdno nebo nad nami pa nam pričara eden in edini – Marko Škugor! Mi smo že tam, da skupaj letimo in se prepustimo …

JOLE
A je čas za pavzo? Haha, če vprašate Joleta, samo tempo tempo! Človek, ki se vam na odru ves razda in tudi od vas pričakuje – akcijo! Energični Splitčan za Aktualov dan žena 2019 napoveduje 100 % in še več. Dokažimo mu, da Aktualovci skupaj zmoremo vse!

NINA PUŠLAR
Nežna, mila, prekrasna, usodna. V čustvih, izpovedovanju le-teh, ljubezni, odnosih. Draga Aktualovka, povabili smo jo, da ne pozabiš, kako si čudovita: »Lepa si, ko se nasmejiš in ko oči napolnijo ti solze. Lepa si.«

PRAVILA IGRE
Vas, naše edinstvene poslušalke, prek Radia Aktual in njegovega veličastnega spektakla v Stožicah osvajajo tudi mladi, talentirani, simpatični, izklesani, izjemno privlačni fantje – Pravila igre! So prejemniki prestižne hrvaške nagrade Cesarica. Glasbena senzacija na Hrvaškem, ki želi v živo z glasbo, energijo, srčnostjo in prisrčnostjo prepričati tudi vas! In zato smo jo povabili – ker vas bo. Takšna so namreč naša Pravila igre!