Voditelja Darja Gajšek in Blaž Švab bosta z izbranimi glasbenimi gosti poskrbela za šest nepozabnih zabavno-glasbenih večerov.

Ustvarjalci oddaje se bodo najprej ustavili v Ljutomeru v četrtek, 15. septembra, sledili bodo zabavno-glasbeni dogodki v Velenju (29. septembra), Železnikih (13. oktobra), Novem mestu (27. oktobra), Slovenj Gradcu (17. novembra) in na koncu še v Mariboru (2. decembra).

Novost v jesenski sezoni bo rubrika Županov izziv. Celoten izziv se odvija na terenu, kjer se izbrani glasbeniki podajo na t. i. orientacijski tek. Po kraju jih skozi različne izzive in naloge, ki jih morajo glasbeniki opraviti, vodijo župani gostujočega kraja. V oddaji bo v prenovljeni različici še vedno prisoten kviz, v katerem bodo sodelovali tudi obiskovalci v dvorani. Vprašanja bodo vezana na kraj, na slovensko glasbo in etnologijo, pravilni odgovori pa bodo prinašali velike nagrade. Ustvarjalci oddaje bodo v jesenski sezoni še povečali interakcijo z občinstvom, kar pomeni, da bodo tudi obiskovalci in gledalci doma del televizijske zabave. Na vsakem izmed šestih zabavno-glasbenih večerov bodo nastopili številni slovenski narodno-zabavni in zabavni izvajalci, ki se bodo ob petju na odru preizkusili tudi v kakšni igrici, hitrem kvizu, vsi skupaj pa bodo poskrbeli za zabavno, sproščeno in glasbe polno vzdušje.

Oddaja Slovenski pozdrav se s prvo jesensko oddajo na spored vrača 7. oktobra. Na sporedu bo v tradicionalno narodno-zabavnem terminu – ob petkih ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija. 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTekmovalca Survivorja že delala v dobrodelne namene
Naslednji članekTudi k nam prihaja prvi animirani film, ki ni primeren za mladoletne