Deli
Vemo namreč, da je bil resničnostni šov Survivor posnet vnaprej in da so danes tekmovalci že nazaj s Filipinov.

Tekmovalca Survivorja, bobnar Franko Bajc iz Ajdovščine in Simona Potočar iz Brežic, sta skupno besedo hitro našla v glasbi in ker je Simona med drugim tudi managerka enega najglasnejših slovenskih bobnarjev, Marka Soršaka Sokija, je njuno sodelovanje praktično neizbežno.

Mladega, komaj 20-letnega Franka je bobnar zasedbe Elvis Jackson navdušil tudi z glasbeno dobrodelnim projektom 20 za 20, s katerim že več kot 2 leti obiskuje slovenske osnovne šole, po njegovem odhodu pa so le-te bogatejše za številna instrumentalna darila.

Ker bi prav takšna potrebovali tudi ajdovski učenci, je Franko po prihodu v Slovenijo nemudoma zavihal rokave pri zbiranju donacij. In tako so včeraj Soki, Franko in Simona obiskali otvoritev nove osnovne šole Ajdovščina, tam pa pustili set bobnov s činelami, električno kitaro, elektro-akustično kitaro, pripadajoča ojačevalca, cajon in dodaten pribor.

OŠ Ajdovščina je tako postala že 27. obdarjena šola projekta 20 za 20, njeni učenci, učitelji in starši pa so včerajšnje glasbeno presenečenje izjemno glasno pozdravili. Ob začetku novega šolskega leta se tako v Ajdovščini gotovo ne gre bati za pomanjkanje novih generacij glasbenikov; med njih sodi tudi Survivor Franko, ki kot bobnar že uspešno nastopa s svojo zasedbo Neonate. Nedavno so Neonate in Elvis Jackson skupaj nastopili tudi na festivalu Rock Batuje. 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.