Pevka Demi Lovato je, po torkovem domnevnem predoziranju s heroinom, še vedno v bolnišnici na opazovanju od tam pa naj bi šla zopet na zdravljenje.

Na dan prihajajo nove resnice o usodnem torku. Demi Lovato je bila najdena nezavestna v njeni postelji, po zabavanju dolgo v noč in ​​panična pomočnica je poklicala reševalce, poroča TMZ.

Neimenovan vir, ki je seznanjen s situacijo je za medij povedal, da je Demi povabila nekaj svojih prijateljev k sebi v hišo, kjer so se zabavali do jutranjih ur. Kar bi naj počeli že zadnjih nekaj tednov. Prijatelji so ji poskušali pomagati, a jih je odrinila vstran in zopet zabredla v alkohol in droge.

Ni znano kako dolgo je trajala zabava, a je Demi po končanem druženju zaspala v svoji postelji. Okoli 11. ure dopoldan je zaskrbljena pomočnica odšla do njene spalnice, vstopila v sobo in jo poskusila zbuditi. Pevka se ni odzvala, zato je zaskrbljena pomočnica poklicala reševalce.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica skoraj umrla zaradi prevelike doze heroina!

Demi je ob prihodu reševalcev bila še vedno nezavestna. Nekdo je medicinskemu osebju povedal, da se je pevka celo noč zabavala, zato so reševalci sami presodili, da imajo opravka s prevelikim odmerkom drog. Hitro so ji aplicirali zdravilo Narcan, ki se uporablja kot protistrup za opioide.

Ko se je Demi vrnila zavest, reševalcem ni želela povedati katere droge je konzumirala. Tudi družina vztrajno zanika, da se je pevka predozirala. Vzrok naj bi bila predvsem utrujenost zaradi preveč zabavanja.

PREBERITE TUDI: Demi Lovato si je premislila

Morda pa je kljub vsemu vzela prevelik odmerek? Prijatelji, oboževalci in drugi slavni ji želijo čimprejšnje okrevanje in da bo kmalu spet na starih poteh (tistih brez drog seveda).

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnane pevke nas razveseljujejo s fotografijami v kopalkah
Naslednji članekOmar Naber širši javnosti končno pokazal svoje dekle?