Demi Lovato, ki se odpravlja na zmenek z Joejem Jonasom, se pripravlja na izid njenega novega albuma 'Unbroken' v prihodnjih nekaj tednih in čeprav je zadnje dni zelo zaposlena, je našla čas za pomoč prijatelju Chordu Overstreetu.

Izvajalka uspešnice 'Skyscraper' je v četrtek na Twitterju napisala: »V studiu pišem s @chordoverstreet :).« Demi, na tvojem mestu bi se tudi mi smejali!

Zvezdnik serije 'Glee', ki si je z Emmo Roberts privoščil izlet v Disneyland, trenutno trdo dela na svojem debitantskem albumu, za katerega je dejal, da je njegova prioriteta, sedaj ko se ne namerava več vrniti v priljubljeno serijo. Za 'TVLine' je povedal: »Glasbo pišem že vse življenje in imam priložnost posneti svoj album. To je moja velika strast. Veliko sem razmišljal in imel občutek, da je sedaj dober čas za snemanje albuma in osredotočenje na to avenijo moje kariere.«

Demi in Chorda smo videli skupaj na odru podelitve nagrad 'MTV Video Music Awards', kjer sta podelila nagrado za najboljšo glasbeno sodelovanje. Kdo ve, mogoče bosta mlada zvezdnika že naslednje leto prejela ravno to nagrado na 'VMA'!

Si tudi ti vesel/-a njunega sodelovanja? Pokaži nam to s klikom na 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna z nojevim perjem razburila zaščitnike živali
Naslednji članekVROČE! Dejan Zavec zaradi poškodbe izgubil dvoboj