Denis Avdić ni mogel skriti veselja. Zdaj pa ste na vrsti vi, da sprejmete pravo odločitev.

Denis je že večkrat dokazal svojo srčnost in dobrodelnost. Vrsto let že skupaj z ekipo zbira sredstva za družine, ki so pomoči potrebne. Denis pa ni edini, ki ga žene srčnost. Deželak junak je tisti, ki pelje otroke na morje in jim omogoči vsaj delček brezskrbnih počitnic.

Miha Deželak, človek, ki je premagal že kar nekaj kilometrov z različnimi prevoznimi sredstvi. Ni ga ustavil ne dež ne močno sonce. Ni bilo klanca, ki mu ne bi bil kos. Gnalo ga je srce. Nekateri otroci so namreč z njegovo pomočjo prvič ogledali morje, spletli prijateljstva in za hip spoznali varnost in zavetje. Miha, ki bo tudi letos peljal na morje več sto otrok, vi pa ste tisti, ki mu boste pomagali, je včeraj dobil svoj film. Dežela junakov je naslov filma, ki si ga lahko ogledate v cineplexxu, seveda bo vaš ogled tudi dobrodelen.

Pojdite si pogledat film.
Vir: Instagram
Nasmeh sreče in srčnosti.
Vir: Instagram

Včerajšnja premiera je ganila mnoge, saj so skozi film lepo zajeti prikazi dobrodelnosti. Miha in Denis pa sta na fotografiji z velikimi nasmehi na obrazu hvaležna vsem junakom na svetu. Hvaležna pa sta lahko tudi sebi, saj sta dokaz, da se da v tej naši mali deželici storiti mnogo velikih srčnih potez. Hvala!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŽanet Breški (Super par) je to novico skrivala do zadnjega! Čestitke
Naslednji članekKako je mogoče, da sta Marjetka in Raay lahko kaj takega storila Modrijanom