Minil je prvi predizbor projekta Mister Slovenije.

Lepotci otežili delo žirantov

Večer, kjer ni manjkalo kavalirskih nasmeškov, vročih teles in zapeljivih pogledov postavnih mladeničev, je minil zabavno in navijaško. Obiskovalci so spodbujali prav vse tekmovalce, strokovna komisija pa je ocene razdelila po svoje.

Tokrat so jo sestavljali fotografinja Ana Gregorič, mister Slovenije 2013 Jure Rugani, repar in borec Denis Chorchyp ter vodja igrlanih miz v Koroni Gordana Al Tinawi.

Fantje so nam zares otežili delo. Odlično so bili pripravljeni. Določeni so se tako vživeli v nastop, da je bilo na trenutke težko verjeti, da so prvič na takšnem odru,” je iskreno dejala Ana Gregorič.

Ob koncu so se ocene žirantov in organizacije Mister Slovenije seštele in prvih 8 polfinalnih vstopnic je bilo podeljenih. V nadaljevanje tekmovanja so se uvrstili Aleksandar Radić iz Celja, David Selan iz Cerkelj na Gorenjskem, Dino Šunjerga iz Črnomlja, Emanuel Mark Nifosi iz Ljubljane, Franko Bajc iz Ajdovščine, Majk Peroša iz Pirana, Matic Zajc iz Črnomlja in Vid Bjedov Kobe iz Ljubljane.

Aktualni mister v vlogi voditelja

Dogodek sta dinamično povezovala Klavdija Mlekuž in mister Slovenije 2016 Tilen Grah. Še vedno aktualni mister se je izkazal v voditeljski vlogi in morda bomo v prihodnje deležni novega obraza na tovrstni sceni. Za glasbene točke je poskrbela postavna pevka Kristie Cle, ki je navduševala s svetovnimi hiti minulega obdobja. Zbranim v dvorani pa je srčni utrip poskočil tudi ob nastopih prekaljenih plesalcev Mystique Show Group. Skupino vodi koreografinja Barbee Šuštaršič, ki je pripravila tudi tekmovalce za nastop.

Naslednje dejanje tekmovanja Mister Slovenije 2017 se bo zgodilo že zadnjo soboto v marcu. Na materinski dan bo namreč v teatru casinoja Korona potekal drugi predizbor, kjer bomo dobili naslednjih 8 polfinalistov.

Foto: Luka Brataševec

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMatjaž Jelen že drugič v osebnem stečaju
Naslednji članekIgralec Ene žlahtne štorije razkril spol