V obeh oddajah, ki se bosta na malih zaslonih predvajali ta vikend, bo vzdušje zelo napeto. Dekleta se bodo obrnila proti Arijanni.

Simpatična Primorka bo namreč kar dvakrat odšla na zmenek z Blažem, zato bo nekaterim dekletom prekipelo. Eva Luna bo sklenila, da je čas, da Blaž izve resnico o Arijanni. Tik pred podelitvijo vrtnic mu bo namreč povedala, kaj temnolaska govori, ko so kamere izklopljene.

Povedala mu bo, da je Arijanna večkrat dejala, da Blaž ni njen tip fanta in še marsikatere besede, ki bodo Blaža vidno prizadele (v videu). Zahvalil se ji bo in ji povedal, da zelo ceni iskrenost.

Ko se svetlolaska vrne med dekleta, pove, da je Blažu zaupala vse. Takoj se opazi, da se Arijanni naredi velik cmok v grlu, čeprav je na tokratni ceremoniji varna.

Izraz Arijanne na obrazu, ko Eva Luna pove, da je z njim delila to, kar je napovedala. Vir: Voyo.si

Blaž jo kasneje tudi povabi na čas na samo in posredno sooči z nekaterimi stvarmi, ki mu jih je povedala Eva Luna. Sumničavo jo sprašuje in Arijanna se spretno izmika njegovim vprašanjem ter govori, da so dekleta ljubosumna nanjo. Kar le kaže na to, da je Eva Luna morda le govorila resnico.

Blaž in Arijanna na pogovoru.
Želel je izvedeti, kaj je resnica. Vir: Voyo.si

Blaž sklene, da bo v nadaljevanju bolj previden z Arijanno, čeprav je vidno, da mu ni vseeno in da se je njegovo srce res ogrelo za njo. Kako ne bi? Poljubljala sta se že večkrat.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNikoli ne bi uganili, kateri vonj obožuje Katarina Čas
Naslednji članekNika Zorjan je pred veliko spremembo v svojem življenju