Drew je za vlogo v TV drami Grey Gardens prejela zlati globus in nagrado filmskih igralcev, potegovala pa se je še za emmyja.

Pohvale in navdušenje gledalcev je požela tudi v filmih, kot so He’s Just Not That Into You, Fever Pitch, Confessions of a Dangerous Mind, Riding in Cars with Boys, The Wedding Singer, 50 First Dates, Never Been Kissed, Music and Lyrics, Lucky You… Glas je posodila likom v risankah Beverly Hills Chihuahua in Curious George ter v risani seriji Family Guy.

Začela je pri petih v zf trilerju Altered States, a je zaslovela v Spielbergovem E.T.: The Extra-Terrestrial. Sledili so Firestarter, Irreconcilable Differences (nominacija za zlati globus), Cat’s Eye, Poison Ivy, Guncrazy (nominacija za zlati globus), Boys on the Side, Batman Forever, Everyone Says I Love You, Ever After, Scream, Everybody’s Fine, Going the Distance, Big Miracle…

Prek lastne produkcijske hiše Flower Films je producirala He’s Just Not That Into You, Never Been Kissed, 50 First Dates, Charlie’s Angels in Charlie’s Angels: Full Throttle. Trenutno producira resničnostno kuharsko serijo Knife Fight. Kot režiserka se je preizkusila s komedijo Whip It, sledil je kratki film Our Deal.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSestri Jenner: Selena je neiskrena!
Naslednji članekZdaj je prepozno!