Po pustnem rajanju je za družinico sledil pretres. Teja pa je celotno dogajanje razjasnila sledilcem na družbenem omrežju.

Sia je namreč zelo zbolela. Že včeraj ponoči je bila od druge pa do četrte ure pokonci, ker je bruhala. Čeprav je bilo videti, da se je čez dan stanje umirilo, pa temu ni bilo tako.

Morala sta ukrepati

“No pa smo tam. Ločeni. Jaz z Inajem pri starših, Sia z Janijem doma. Ubija me, ker nisem pri njej, ker ne vem kako je, pa čeprav sva z Janijem stalno v kontaktu. Rekla je, da bo ostala pri njemu doma. Ponoči je bruhala, bila dopoldne super, potem pa je prišla visoka vročina,” je Teja zapisala na facebooku. Rešitev sta videla v tem, da otroka in sebe začasno ločita, saj je najbolj pomembno, da čim prej ukrepata. “Nič ni pomembno, samo ona in njeno čim prejšnje okrevanje in upanje, da se z Inajem nisva umaknila prepozno. Čeprav se trenutno počutim kot najslabša mama na svetu, ker nisem z njo, vem da bo Jani zrihtal vse tako, kot je treba. V takšnih situacijah se znajde veliko bolj kot jaz. In znova se zavem kako srečna sem, da ga imam in kako ni nič drugega na svetu pomembno kot zdravi otroci,” je še dodala.

No pa smo tam. Ločeni:( Jaz z Inajem pri starših, Sia z Janijem doma. Ubija me, ker nisem pri njej, ker ne vem kako je,…

Gepostet von Cool Fotr am Montag, 12. Februar 2018

Tejo so številne sledilke pomirile, saj so bile številne že ločene od svojih otrok. Resnično je najbolj pomembno zdravje otrok in včasih je treba sprejeti tudi takšno odločitev.

Prejšnji članekŠpela Grošelj uradno ne bo več vodila šova o hujšanju
Naslednji članekIndira Ekić si je želela takšnega, kot ga ima Ines Erbus