Tekmovalka šova The Biggest Loser je priznala. Po koncu šova je ni čakala le vizualna sprememba zaradi izgube kilogramov. Privoščila si je tudi še nekaj drugih sprememb. Med drugim je šla tudi že pod nož. Zaradi tega pa je žrtvovala svoje novo športno življenje. Saj ji operacija ni omogočala treningov.

https://www.instagram.com/p/Be87hZAhDIu/?taken-by=indiraekic_makeup

Opazite kakšno spremembo? Tako je, Indira ima novo barvo las. Še kaj? Tekmovalka šova je razkrila, da se ji je izpolnila dolgoletna želja. Privoščila si je lepotno operacijo in si dala popraviti nos. “Dobro se počutim v svoji koži. Edina stvar, ki me je še motila, je bil moj nos, zato sem se odločila za operacijo. Imela sem odličnega zdravnika, ki mi je razložil ves postopek in iz mene pregnal vse morebitne strahove pred zapleti,” je povedala za portal Siol.

Ob tem pa je tudi razkrila, kateri nos ji je bil med slovenskimi zvezdnicami najbolj všeč. “Nos pevke Ines Erbus mi je bil všeč in ker se je operirala pri istem kirurgu, sem mu popolnoma prepustila izbiro oblike in velikosti nosu,” je še razkrila.

Prejšnji članekDružina Cool fotra ločena, Teja se počuti kot najslabša mati na svetu
Naslednji članekSlovenska voditeljica se s tem rada postavlja