Peter Poles: “Mali Peter v velikem svetu. (smeh) Ne glede na vse, je še vedno tako, da si pa nisi. Če gledaš globalno nas Slovencev itak ni, če gledaš še časovno zraven…v glavnem si pa te ni.”

Špela Grošelj (Atomik Harmonik): “Moja knjiga bi bila TRAGI-KOMEDIJA, ker se mi je v 23 letih zgodilo že toliko stvari, predvsem takih, ki so se mi v tistem trenutku zdele tragične, danes pa se mi zdijo komične…torej definitivno tragi-komedija.”

Eva Breznikar (Makeup2): “Knjigi bi dala naslov Ni popolnega, tako kot je tudi naslov našega zadnjega singla. Zato ker je prav v tem besedilu skrita življenjska filozofija in nekakšna rdeča nit, ki govori o tem, da šele nasprotje ustvari merilo stvarem in da je nebo najtemnejše ravno takrat, preden se zjasni. Torej gre za upanje. S tem pa bi bila prežeta tudi knjiga, saj je bilo v mojem življenju veliko vzponov in padcev, napak in napakic, iz katerih se učimo, razlika med nami je le v tem, kako odreagiramo na te stvari. Nekateri obupajo, druge nas polena ženejo naprej.”

Tanja Rotovnik (Select): “U, zanimivo in kar težko vprašanje. Če na hitro pomislim, se mi najprej utrne naslov Mačka vedno pade na noge. Lahko bi rekla, da je življenje nepredvidljivo in mačke se v tem labirintu vedno znajdejo, so samostojne in kar je najbolj pomembno-vedno padejo na noge. Veliko raziskujejo, dobro opazujejo, se svobodno potepajo, zato je njihovo življenje še toliko bolj aktivno. Znajo biti popolnoma predane, se vedno zvesto vrnejo k svojemu gospodarju in uživajo tudi v preprostih stvareh, kot je recimo svobodno poležavanje na soncu. Tako nekako tudi sama optimistično potujem po labirintu mojega zasebnega življenja, uživam v tej avanturi in rastem z njo.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Slavni na festivalu Coachella
Naslednji članekO čem se je še pisalo 29.4.2008?